2015. szeptember 2. szerda

Üdvözöljük a gazdinfo.elte.hu honlapon!

Dolgozói Önkiszolgáló Portál

 

A rendszer használatához, kérjük kattintson az Ön által választott belépési módra:

 

Amennyiben Ön rendelkezik IIG azonosítóval*  és ismeri jelszavát, akkor a rendszert azonnal elkezdheti használni a következő linkre kattintva:

 

Bejelentkezés

 

Amennyiben rendelkezik IIG azonosítóval, de nem ismeri azt, vagy nem tudja a jelszavát, keresse fel Operátori Szolgálatunkat, vagy az adószáma segítségével jelentkezzen be az ügykezelő felületére, ahol megnézheti azt, vagy megváltoztathatja régi jelszavát.


* megegyezik a Caesar, központi levelezés, VPN és WiFi azonosítóval

 

Amennyiben Ön nem rendelkezik IIG azonosítóval*, de rendelkezik Neptun kóddal, lehetősége van IIG azonosítót igényelni az ügykezelő rendszerben. Az igénylés után visszatérve erre a honlapra a Bejelentkezés IIG azonosítóval menü segítségével elérheti a gazdinfo.elte.hu által nyújtott szolgáltatásokat.

 

Bejelentkezés az ügykezelőbe

 

Amennyiben rendelkezik Neptun kóddal, de nem ismeri azt, vagy nem tudja a jelszavát, keresse fel Operátori Szolgálatunkat, vagy az adószáma segítségével jelentkezzen be az ügykezelő felületére, ahol megnézheti azt, vagy megváltoztathatja régi jelszavát.


* megegyezik a Caesar, központi levelezés, VPN és WiFi azonosítóval

Amennyiben Ön nem rendelkezik se IIG azonosítóval*, se Neptun kóddal, lehetősége van új IIG azonosítót kiadni magának az adóigazolványán szereplő adóazonosító jele és a titkosított boritékban kipostázott azonosító kulcs segítségével.Az igénylés után visszatérve erre a honlapra a Bejelentkezés IIG azonosítóval menü segítségével elérheti a gazdinfo.elte.hu által nyújtott szolgáltatásokat.

 

Bejelentkezés az ügykezelőbe

 

Amennyiben a regisztráció során bármilyen problémával szembesülne, kérjük, keresse fel Operátori Szolgálatunkat telefonon, e-mailben vagy személyesen.


* megegyezik a Caesar, központi levelezés, VPN és WiFi azonosítóval

Alkalmazásaink

A portálon jelenleg a bejelentkezés után a következő alkalmazások érhetők el:

  • Dolgozói Önkiszolgáló Rendszer

Hírek

Rendszerkövetelmények

A dokumentumok letöltéséhez szükséges szoftverkövetelmények

Dolgozói Önkiszolgáló Rendszer

Letölthető dokumentumok típusai